Toimitusehdot

Hinnat

Hinnat ja lähetyskulut sisältävät arvonlisäveron 24 %. Lähetykset toimitetaan Postin tai Matkahuollon välityksellä. Pidätämme oikeuden muuttaa verkkokaupassa esitettyjä hintoja ja maksuehtoja.

Maksaminen

Sitomon Putiikissa voi maksaa käteisellä tai kortilla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Toimitus

Tilaukset lähetetään kirjeenä, Postin pakettina tai Matkahuollon välityksellä ilmoitettuun toimitusosoitteeseen. Pyrimme lähettämään varastossa olevat tuotteet seuraavana arkipäivänä maksusuorituksen saapumisesta. Tilauksesta tehtyjen tuotteiden toimitusaika on mainittu tuotteiden yhteydessä. Toimitamme vain yli 5 euron tilauksia ja pääasiassa vain Suomeen, mutta sopimuksen mukaan myös ulkomaille.

Toimituskulut

Lahjakortit toimitetaan Postin kirjelähetyksenä ja kirjemaksu sisältyy lahjakortin hintaan. Muiden toimituskulujen hinnat perustuvat Postin tai Matkahuollon todellisiin lähetyskuluihin sekä tuotteiden pakkauskustannuksiin.

Tilausvahvistus

Verkkokauppa ilmoittaa sähköpostitse tilaukseesi liittyvistä tapahtumista. Erillisen tilausvahvistuksen lisäksi lähetämme mahdollisesti valitun laskun sähköpostin välityksellä. Tarkista että antamasi sähköposti on oikein.

Palautusoikeus

Tuotteilla on postimyyntiä koskeva 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on kuitenkin oltava käyttämätön ja myyntikelpoinen. Määrämittaan leikatuilla kluuteilla, kankailla ja nauhoilla ei ole palautusoikeutta, mutta virheellisen tuotteen saa luonnollisesti palauttaa.

Pyydämme yhteydenottoa ennen palautusta. Ilmoitathan palautuksesta etukäteen myös sähköpostitse, jossa on mainittu palautus, yhteystietosi, sekä tilinumero, johon palautus suoritetaan kuluttajansuojalain antamassa määräajassa (14pv). Pakkaa tuote huolellisesti, sillä tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuote lähetetään osoitteeseen: Pikkusitomo Kirjanen, Wetterhoffin talo, Palokunnankatu 9, 13100 Hämeenlinna. Tilaaja vastaa palautuksesta aiheutuneista kuluista, poislukien virheellisen tai väärän tuotteen palautus. Virheellinen tai väärä tuote lähetetään postin asiakaspalautuksena yllä olevaan osoitteeseen.

Reklamaatiot

Mikäli lähettämämme tuote on väärä tai vahingoittunut, otathan välittömästi yhteyttä Pikkusitomo Kirjaseen sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme sopia virheen korvaamisesta.

Toimituksessa rikkoutunut tuote

Vaikka tuotteet on pakattu huolellisesti, saattavat ne joskus rikkoutua kuljetuksessa. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus lähimpään Postiin tai Matkahuoltoon. Ota myös yhteyttä Pikkusitomo Kirjaseen, niin sovitaan korvaavan tuotteen toimituksesta.

Pikkusitomo Kirjanen

Wetterhoffin talo
Palokunnankatu 9, 2. krs
13100 Hämeenlinna

 040 504 2489
 kirjansitomo@gmail.com
 paivi.parssinen@pikkusitomokirjanen.fi

Aukioloajat

Kirjansitomo ja putiikki ovat avoinna
AJANVARAUKSELLA
puh. 040 504 2489

Tervetuloa kirjansitomooni!