Pikkusitomo Kirjanen rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

Pikkusitomo Kirjanen tmi:n omistama verkkokauppa pikkusitomokirjanen.fi käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti ja muutoinkin huolehtii yksityisyyden suojan ja asiakassalaisuuden toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Henkilötietoja käsitellään palvelujen ja toiminnan hoitamista varten.

Tietoja hankitaan rekisteröidyltä itseltään. Pikkusitomo Kirjanen voi käyttää asiakasrekisteriä myös asiakkailleen suunnattavaan markkinointiin.

 

1. Rekisterinpitäjä

Pikkusitomo Kirjanen tmi -verkkokauppa
Palokunnankatu 9, 13100 Hämeenlinna

Sähköposti: kirjansitomo@pikkusitomokirjanen.fi
Puhelin:  040 504 2489
Y-tunnus: 1704681-4

2. Rekisteriasioissa vastaava henkilö

Päivi Pärssinen
Puhelin: 040 504 2489
Sähköposti: kirjansitomo@pikkusitomokirjanen.fi

Tekninen yhteystaho:
Opiferum Oy
+358 10 229 1919
asiakaspalvelu@opiferum.fi

3. Rekisterin nimi
Pikkusitomokirjanen.fi -verkkokaupan asiakasrekisterin nimi on "Pikkusitomokirjanen.fi" asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on:
- Asiakassuhteen hoitaminen
- Asiakkaan oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen
- Henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin
- Asiakasrekisterin ylläpitäminen
- Yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella viestimien ja palvelujen kautta, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle
- Suoramarkkinointilähetykset entisille ja nykyisille asiakkaille
- Tutkimustoiminta, muun muassa asiakastyytyväisyys ja bränditutkimukset

5. Kuvaus rekisteröidyistä tietoryhmistä
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:
- Yhteystiedot (nimi, osoite, sähköposti ja/tai matkapuhelinnumero)
- Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
- Demografiatiedot (ikä, ammatti yms.)
- Kiinnostustiedot (eri tuoteryhmät)
- Asiakkuuden alkamis- ja päättymisajankohta
- Tietokoneen yhteystiedot, josta rekisteröityminen on tapahtunut

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset, tietojen siirto Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen rekisterinpitäjän ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Pikkusitomokirjanen.fi verkkopalvelun tietoihin pääsevät ja niitä käyttävät vain ne Pikkusitomo Kirjasen toimihenkilöt, joilla työnsä puolesta on oikeus ja tarvittavat käyttäjätunnukset.

10. Kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

11. Tarkastusoikeus
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus saada tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu tämän palvelun asiakasrekisteriin. Tarkastuspyyntö on esitettävä kirjallisena ja rekisteröidyn on pystyttävä todentamaan henkilöllisyytensä.

Tarkastuspyynnössä tulee ilmetä vähintään seuraavat tiedot:
- Asiakkaan/Rekisteröidyn nimi
- Jakeluosoite
- Postinumero ja -toimipaikka
- Sähköpostiosoite
- Henkilötunnus
- Puhelinnumero

Tarkastuksen kohde, eli mitä tietoa rekisteröity hakee:
- Kaikki tiedot
- Erikseen luetellut tiedot
- Paikka ja päivämäärä
- Rekisteröidyn allekirjoitus ja nimenselvennys

Pikkusitomo Kirjanen

Wetterhoffin talo
Palokunnankatu 9, 1. krs
13100 Hämeenlinna

 040 504 2489
 kirjansitomo@gmail.com
 paivi.parssinen@pikkusitomokirjanen.fi

Aukioloajat

Kirjansitomo ja putiikki ovat avoinna toistaiseksi
SOPIMUKSEN MUKAAN
puh. 040 504 2489

Tervetuloa kirjansitomooni!